top of page
Zoeken
  • Connecting All

Proeverij aan de Athoslaan succesvol

Hedenochtend werd bij ons aan de Athoslaan 12a in Maastricht een proeverij voor professionals in de medezeggenschap georganiseerd. Een open en vernieuwende workshop, waarin we op een unieke wijze, samen met 15 deelnemers ( 6 verschillende OR-en), de rol van de medezeggenschap in de huidige dynamische tijdgeest centraal hebben gesteld.


Tijdens de workshop hebben we geproefd aan het vraagstuk: hoe je vanuit een vernieuwde eigen missie/visie gedachte een verbeterde richting en/of ontwikkeling kan aanbrengen rondom het strategisch en tactisch denken binnen je OR. Het strategisch spel Golfslag werd hierbij door de professionals ingezet om vanuit diverse invalshoeken, waar je als OR-lid mee te maken krijgt, goed met elkaar te bespreken.


Daarnaast werd het community denken en werken eveneens als een vernieuwend element ervaren, een aanvulling op je rol binnen de medezeggenschap. Met elkaar hebben we geproefd aan de uitdaging “durf je als OR de aandacht van buiten ook te zien”. Deze werd door de deelnemers met veel inspiratie omarmd en opgepakt om ermee aan de slag te gaan.

Er ontstond dan ook vanaf het begin een interactieve en dynamische groep die vanuit een positieve teamgeest de proeverij uiteindelijk tot een succes maakte. Naast de verkregen inspiratie en nieuwe invalshoeken, werden meteen nieuwe contacten gelegd en ontstond ter plekke de behoefte om met elkaar een soort van platform in te richten. Als co-creatie mogen we dit zeker als een succesvol resultaat betitelen. Wat mooi om vanuit een vooraf onbekende groep mensen binnen 2,5 uur een soort van community te mogen zien ontstaan.


We kijken nu al uit naar de follow-up. Complimenten aan de deelnemers.


Jean-Claude Crijns

Connecting All


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page