top of page
Zoeken
  • Connecting All

Strategische Fusie opdracht in bouwsector.Connecting All mag de strategische begeleiding verzorgen van de fusie van 5 ondernemingen in 1 nieuw op te richten onderneming. Het betreft een fusie in de bouwsector. Het doel van de fusie is meerledig. Zo ligt voor de hand dat men de waarde van de onderneming wil verhogen en het marktaandeel succesvol wil laten groeien. En is het operationeel bedrijfsrendement door te fuseren optimaal te verbeteren.

Het strategisch advies richt zich vanaf start op de nieuw te vormen missie en visie, die in gezamenlijkheid gedragen dient te worden. Een visionair programma-onderdeel dat zorg gaat dragen dat de nieuwe organisatie sterk start gaat en met volle overtuiging de toekomst in gaat. Als afgeleide van deze eerste stap zullen we, met de nu nog 5 ondernemers te samen, opzoek gaan naar de meest efficiënte processen en structuur keuzes. Keuzes die dienen te passen met de gewenste bedrijfscultuur.

Het betreft een uitdagend proces waar de balans tussen rationele en emotionele afwegingen zorgvuldig ruimte dient te krijgen. Het doel is om voor alle partijen de beste voorwaarden te realiseren, en belangrijker nog dat het fundament onder en vertrouwen in de nieuwe onderneming maximaal aanwezig is. Met veel enthousiasme gaan we deze mooie uitdaging aan en kunnen we onze expertise maximaal tot zijn recht laten komen.

Heb je interesse in onze aanpak in dit soort trajecten? Mail ons via info@connectingall.nl en we nemen contact met je op.

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


Post: Blog2_Post
bottom of page