top of page
Zoeken
  • Connecting All

Succes gewenst tijdens de OR verkiezing!


De komende week staan er voor vele gemeenten de ondernemingsraad verkiezingen op de agenda. Connecting All wenst hierbij alle ondernemingsraden veel succes tijdens deze verkiezingen. En aan alle nieuw gekozen ondernemingsraden wensen wij veel inspiratie en enthousiasme toe.


Het is dan ook nu tijd om de samenwerking met elkaar aan te gaan. Wij gaan graag deze samenwerking met de ondernemingsraad aan, omdat wij de ondernemingsraad belangrijk vinden om positieve veranderingen bij mens, team en organisaties of instellingen daadwerkelijk tot een succes te maken. Veranderingen die vertrouwen, betrokkenheid en loyaliteit doen vergroten.


Wij zijn op zoek naar professionals in de medezeggenschap, die met ons de “Partners in Positive change” willen zijn. Voor deze professionals hebben we een uniek en inspirerend programma samengesteld, genaamd “Medezeggenschap is voor professionals”.

Dit programma heeft een uniek en onderscheidend karakter. Dit komt omdat we de aandacht voor het strategisch en tactisch handelen centraal hebben staan. Ons doel is om met elkaar een positieve verandering bij mens, team en organisatie te realiseren. Dit doen we door verrassend en inspirerend te spiegelen, te coachen en tijdens onze programma’s optimaal aan te sluiten op de actualiteit, zodanig dat de professional er in de praktijk meteen mee aan de slag kan.


Onze jarenlange ervaring op het gebied van medezeggenschap en positieve verandertrajecten, aangevuld met de meest nieuwe methodieken, zoals community denken en werken, lichaamstaal voor zakelijk gebruik, strategisch onderhandelen en de ontwikkeling van de emotionele intelligentie in je eigen rol, maar ook je rol en kracht als team maken dat de programma’s uniek en leading #1 op dit gebied zijn.


De medezeggenschap echt professioneel ontwikkelen brengt met zich mee dat we tijdens onze programma’s ook de taal, de politieke bewegingen, het spel van de onderhandeling en het verdienen van de benodigde aandacht voor je rol binnen het speelveld van de medezeggenschap op een hoger niveau willen brengen.


Hoe kun je inhoudelijke argumenten, met meer kracht, een verbeterde bijdrage laten leveren en in een gedragen besluit blijvend teruglezen? Onze “cirkel van permanente aandacht” gecombineerd met het kunnen lezen van lichaamstaal versterken deze kracht . De “psychologische trucjes” nog beter leren te herkennen. Allemaal belangrijke invalshoeken om een professionele medezeggenschap vorm te geven. Onze trainingen zijn dan ook echt meer dan alleen de theorie van de Wet op de Ondernemingsraden leren toepassen.


Interesse in onze programma’s? Neem gerust contact met ons op, via info@connectingall.nl.


Jean - Claude Crijns

Connecting All

222 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page