top of page
Zoeken
  • Connecting All

Tips ter verbetering innovatiekracht en productiviteitConnecting All staat voor ontmoeten, inspireren en verbinden. Overweeg je om eens op een nieuwe en interessante manier focus aan te brengen in je organisatie- en/of teamstrategie dan zijn de volgende 4 tips een garantie om de productiviteit en innovatiekracht te verbeteren.


Tip 1. Een andere locatie maakt wel degelijk verschil.

Wij maken graag gebruik van een andere en vaak verrassende omgeving. Een omgeving die anders is dan de dagdagelijkse werkomgeving. Onze ervaring hiermee is dat de deelnemers in onze programma’s vanaf start meteen positief actiever zijn. Denk vooraf goed na over de best passende locatie.


Tip 2. Creativiteit en het wij-gevoel gaan hand in hand.

De creativiteit neemt toe naarmate het teamgevoel positief beïnvloed wordt. In onze programma’s ervaren we tevens dat de productiviteit van de deelnemers toeneemt door eens op een andere wijze invulling te geven aan de dagelijkse uitdagingen/werkzaamheden. Zet daarom je team altijd op 1.


Tip 3. Kom uit je stoel.

Daadwerkelijk in beweging komen en deelnemers uitdagen om op een andere manier hun ideeën naar voren te brengen maakt onze werkprogramma’s inspirerend en energie-gevend. Niet achter je tafel, bureau of in traditionele vergadersetting blijven hangen. Wij kleuren graag buiten deze lijntjes. 


Tip 4. Visualiseer.

Neem je deelnemers mee en laat hen zelf zien en ervaren. Connecting All maakt doelgericht gebruik van verschillende en vaak in gecombineerde vorm van diverse mogelijkheden. Denk hierbij aan combinaties van digitale (app-)oplossingen, traditionele (post-its, flip-over, e.d.) -en verrassende (beeld, geluid, e.d.) oplossingen. Dit maakt dat de deelnemers tijdens onze werksessies voortdurend uitgedaagd worden.


Onze programma’s maken altijd gebruik van deze 4 tips. Waarom? Onze overtuiging is dat er maar beter voor gezorgd kan worden dat de ontmoetingen leuk, nuttig en interactief zijn. Drie belangrijke elementen om bijeenkomsten positief succesvol te maken. 


Heb je interesse in onze programma’s?

Mail ons via info@connectingall.nl en we nemen snel contact met je op.


Jean - Claude Crijns

Connecting All

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page