top of page
Zoeken
  • Connecting All

Training “Medezeggenschap is voor professionals”

We bieden hierbij aan: een op maat gemaakt programma dat voorzien is van een uniek en onderscheidend karakter. Centraal staat het strategisch en tactisch denken en werken. We gaan aan de slag met de uitdaging om een positieve verandering te realiseren. Een positieve verandering bij mens, team en organisatie.


Hoe? Door verrassend en inspirerend te spiegelen, te coachen en optimaal aan te sluiten op de actualiteit. Zodanig aansluiten op de actuele behoefte van de professional, dat deze er in de praktijk meteen mee aan de slag kan.


Op deze website vind je meer informatie over onze jarenlange ervaring op het gebied van medezeggenschap en positieve verandertrajecten.


In ons programma tref je altijd een mix aan van: Professioneel en strategisch onderhandelen, Profilen & lichaamstaal, Community denken en werken, Team vital signs en de teamanalyse, De ontwikkeling van je eigen emotionele intelligentie.


Het resultaat van ons programma is dat je: – in je eigen rol, – in je rol binnen het team én – als team meer in je kracht gaat komen.

Het programma is uniek en leading nummer 1 op het gebied van ondernemingsraad ontwikkeling.


Een professionele medezeggenschap betekent dat je de taal, de politieke bewegingen, het spel van de onderhandeling en het verdienen van de benodigde aandacht op het speelveld dient te beheersen. Daarbij tevens de Wet op de Ondernemingsraden op een praktische manier kunt toepassen.

Het programma geeft antwoorden op de volgende belangrijke vragen: Hoe kun je jouw inhoudelijke argumenten meer kracht geven?” “Hoe kun je de samenwerking met de WOR bestuurder en de achterban optimaal vormgeven?”


Programmaduur: 4 dagdelen. De training wordt verzorgd door 2 coaches, waardoor aandacht voor de deelnemers maximaal is. Interesse? Stuur ons een bericht via info@connectingall.nl en we nemen spoedig contact met je op. We maken graag een maatwerkofferte voor je. Introductiefilm Connecting AllJean – Claude Crijns. Connecting All

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page