top of page
Zoeken
  • Connecting All

Waarom ben jij de natuurlijke leider?

Verandering, innovatie en nieuwe ideeën hebben leiders nodig.


Deze leiders hebben connecties, kennis en ervaring en charisma in huis om nieuwe ideeën, initiatieven, kansen en opportunities te vertalen in concrete resultaten.  Resultaten die in “Missie,visie, doelstellingstrajecten”, “Veranderingstrajecten”, “Ontwikkeltrajecten” en “Innovatietrajecten” meetbaar succesvol en van het benodigd draagvlak voorzien zijn.

De natuurlijk leider overtuigt de groep, zij creëren andere en betere kansen, oplossingen en mogelijkheden. Het zijn omdenkers of minimaal anders denkers. Zij dagen oude gedachtegangen uit, zij overtuigen wijsheid, zij weerstaan kritiek en zijn weerbaar ten opzichte van weerstand. Zij bewandelen paden die anderen pas zien als ze aangewezen zijn. Zij leggen logisch en verklaarbare verbanden.


Leiders nemen beslissingen in wat wel en niet kan in ontwikkeling en aanpak. Zij zetten de koers uit. Ze bouwen hun ideeën, initiatieven en plannen rondom de toegevoegde waarde van de klanten, opdrachtgevers, belanghebbenden en richten zich daarbij op de zelfredzaamheid en bewaken de belangrijke lange termijn relatie actief.


In de praktijk blijkt dat iedereen in een groep de natuurlijke leider al kent. Dit zijn de natuurlijke leiders. Ben jij een natuurlijk leider of herken je jezelf in dit verhaal. Wat zijn dan volgens jou de belangrijke criteria waarlangs jij denkt de natuurlijk leider te zijn/geworden?Jean-Claude Crijns

Connecting All

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


Post: Blog2_Post
bottom of page