top of page
Zoeken
  • Connecting All

Weer een nieuwe co-creatie: "under construction"!


Connecting All, vanaf start een sterke partner, die op basis van slimme co-creaties programma’s en diensten ontwikkelt, die optimaal aansluiten aan de veranderende markt/omgeving. Onze missie is om samen met onze klanten sterker te worden.


In onze ruim opgebouwde ervaring ontdekken we de waarde die organisaties hebben, op basis van co-creatief werken, ieder maal opnieuw. In de Corona-tijd zien we dat het solistisch werken niet meer past. Het traditioneel denken: eerst alles intern ontwikkelen en daarna met klanten/partners in gesprek gaan, maakt plaats voor de co-creatie.


Co-creatie is een vorm van samenwerking, waarbij alle partners het proces en het resultaat vanaf het visionaire begin of gezamenlijk doel tot en met de realisatie en evaluatie van de resultaten op een gelijkwaardige en open manier beïnvloeden. Co-creatie zorgt volgens Connecting All voor meer bewustwording bij organisaties en teams. Met elkaar bouw je aan de groei van trots, betrokkenheid en vertrouwen, door samen successen te behalen en te vieren.


In onze nieuwe co-creatie gaan we skills, expertises en sterktes verbinden met als doel custom made programma’s en diensten samen te stellen voor die organisaties en bedrijven die in deze Coronatijd willen doorpakken en niet bij de pakken neer willen blijven zitten. Vanuit de beschikbare ruimte en mogelijkheden totaaloplossingen. Kernbegrippen zijn: doorontwikkelen, vernieuwen, aanpakken, oude deuren openen en traditionele muurtjes verplaatsen.


De wereld blijft veranderen en dat maakt dat organisaties en bedrijven dienen mee te veranderen. Samen met je klanten mee-veranderen is een sterke behoefte die we in ons werkveld ontdekken. Het durven kennis delen, het willen openstaan voor behoeftes om ons heen, en transparant inspelen op vragen uit de markt maken dat organisaties en bedrijven kunnen mee-veranderen. De nieuwe mee-veranderende organisatie moet letterlijk ‘van waarde’ worden voor klanten en andere stakeholders. De toegevoegde waarde is een belangrijk begrip in de co-creatie waar Connecting All haar programma’s en diensten gericht op samenstelt.


De co-creatie “under construction” richt zich op de volgende voordelen voor partners en klanten:

- Het vergroten van draagvlak en ambassadeurschap rondom de producten en diensten.

- De focus is gericht op de vragen en wensen van zowel de partners, klanten en de markt.

- De nieuwe producten en diensten zijn aanvullend, vernieuwend en versterkend op basis van een total-custom-made principe.

- Het rendement aangaande effectiviteit, toepasbaarheid en te maken kosten dient maximaal te zijn. De co-creatie is voor zowel partner, als klant als in de concurrende markt van grote toegevoegde waarde.


Binnenkort meer…

Ook interesse in onze aanpak, mail of bel ons gerust. We gaan graag het gesprek aan.

Info@connectingall.nl


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page