top of page
Zoeken
  • Connecting All

Workshop: "Al je lichaam spreekt, kun je maar beter je mond houden."

“Als je lichaam spreekt, kun je maar beter je mond houden” is een workshop die in co-creatie tussen Bluegg en Connecting All gegeven is aan de gemeente Hulst. Een training waarin je als deelnemer bewust wordt gemaakt van je rol binnen een organisatie, afdeling, opdracht en/of project. Binnen de gemeente Goes is deze training specifiek gegeven aan de medezeggenschap, in samenwerking met de gemeentesecretaris.


Medezeggenschap een orgaan dat, in onze overtuiging, binnen iedere organisatie op een professionele wijze ontwikkelt, ingevuld en uitgevoerd dient te worden. Een professionele medezeggenschap draagt optimaal bij aan een toekomst bestendig organisatiebeleid waar organisatie en medewerker zich op de lange termijn in resultaat en welzijn flexibel ontwikkelt op de uitdagingen voortkomend uit de omgeving waarbinnen men opereert.


Naast de inhoudelijke expertise van eenieders rol, komen belangrijke invalshoeken vanuit het tactisch en strategisch handelen aan de orde. Aan de hand van een actuele casus werden de deelnemers niet alleen van theorieën voorzien. De deelnemers werden op een inspirerende wijze geënthousiasmeerd om praktisch aan de slag te gaan. De 5 W’s 2.0 van Connecting All werd tijdens deze workshop als rode draad centraal gesteld. En door de deelnemers als kapstok gebruikt om de praktijk opdrachten tot een maximaal resultaat te brengen.


Sfeerimpressie workshop

Daarnaast werd lichaamstaal voor zakelijk gebruik, de fenomenale eerste indruk en de altijd aanwezige micro-expressies als onlosmakelijke tools aangereikt om het succesvol acteren en doelgericht werken voor iedere deelnemer in de praktijk te laten groeien. Immers communicatie binnen je rol in een organisatie, afdeling, project is echt meer dan enkel woorden uitspreken of opschrijven. De echte successen worden behaald als je bewust zijn van je rol en de invulling daarvan langs de tools, als behandeld in deze workshop, worden ingezet.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page